CORONITA RZ (41-607)

sałata | Crunchy | hydroponika
CORONITA RZ (41-607) product photo view-4 L
CORONITA RZ (41-607) product photo front L
CORONITA RZ (41-607) product photo view-2 L
CORONITA RZ (41-607) product photo view-3 L
CORONITA RZ (41-607) product photo view-4 L
CORONITA RZ (41-607) product photo front L
CORONITA RZ (41-607) product photo front S
CORONITA RZ (41-607) product photo view-2 S
CORONITA RZ (41-607) product photo view-3 S
CORONITA RZ (41-607) product photo view-4 S

Dostawa GRATIS!

• nowy typ sałaty - Crunchy Lettuce
• coraz bardziej powszechny w Polsce, Europie i na świecie
• jest to typ sałaty , który łączy cechy sałaty rzymskiej i kruchej
• główka składa się długich liści, które są zielone zarówno na zewnątrz jaki w środku główki
• liście są chrupiące, podobnie jak w sałacie kruchej
• tworzy duże, ciężkie główki
• wysoka tolerancja na tipburn
• ciekawy, słodki smak

Pokaż szczegóły
Twoja wiadomość

Firma Rijk Zwaan wykorzystuje dane kontaktowe użytkownika, aby informować go o produktach i usługach. W każdej chwili można zrezygnować z otrzymywania tych powiadomień. Aby uzyskać więcej informacji na temat sposobu rezygnacji z subskrypcji, naszych zasad ochrony prywatności oraz tego, w jaki sposób zobowiązujemy się do ochrony i poszanowania prywatności, należy zapoznać się z naszą Polityce prywatności.

Szczegóły

Nazwa odmiany
CORONITA RZ (41-607)
Typ
Sałata Crunchy
Rzymska
Nie dotyczy
Marka/Specjalność
Bez marki
Wysoka odporność (HR)
Bl:29,30,32-35,37,38,40EU/Nr:0
Kolor
Zielony
Wielkość główki
Średnia
Sposób uprawy
Tunel, Grunt
Przeznaczenie
Przemysł, Świeży rynek
Pora uprawy
Wiosna, Lato, Jesień
Opis

Coronita RZ - nowy typ sałaty, który łączy niektóre cechy sałaty rzymskiej i kruchej. Dzięki ich połączeniu, uzyskano bardzo ciekawą odmianę, o słodkim smaku i chrupiącej strukturze liści. Nadaje się do kanapek, burgerów a także tortilli i przekąsek. Jest to nowy typ sałaty, który wychodzi naprzeciwko nowym trendom żywieniowym na rynku. Neurita RZ tworzy średniej wielkości główki. Przeznaczana do uprawy w gruncie od wiosny do jesieni. Bardzo ciekawy smak, wytwarza chrupiące liście. Wysoka zdrowotność i odporność na tipburn.